1.Irma van de Scheur (1966)


Irma is getrouwd met Paul en heeft twee kinderen. Ze is al geruime tijd actief voor de Groesbeekse Ondernemers Vereniging. In de afgelopen jaren heeft ze veel vrijwilligerswerk gedaan, onder andere voor de parochie Cosmas en Damianus en in het kader van de medezeggenschap bij de basisscholen. Nu de kinderen wat ouder zijn, is er meer tijd beschikbaar voor de politiek. Irma wil graag haar steentje bijdragen aan het realiseren van de actiepunten van de GVP.


2.Hennie Eikholt (1958)


Hennie is geboren en getogen in Groesbeek en door het Korps Mariniers in de gelegenheid gesteld andere landen en culturen te bekijken. En mede daarom realiseert Hennie zich dat wij in een fantastisch dorp wonen en wil zich daar ook met zijn vrouw Anita en kinderen gelukkig blijven voelen. "Daarin moet je dan ook investeren en daarom zit ik al bijna twaalf jaar met plezier in de gemeenteraad. Ik heb ondervonden dat je daar een echte bijdrage kunt leveren, het verschil kunt maken. Vast en zeker, Groesbeekse Volkspartij", aldus Hennie.


4.Jelena Vovk (1984)


Als inwoner van de gemeente Berg en Dal is Jelena zeer geïnteresseerd in het reilen en zeilen van de lokale politiek. Ze is van mening dat je als lokale partij veel kunt betekenen voor alle doelgroepen binnen Berg en Dal. Als jurist en privacy-functionaris bij een gemeente elders in het land brengt Jelena veel ervaring mee en zet ze zich graag vol in voor een goed gemeentebestuur.


3.Ruud Verstraaten (1984)


Ruud is zijn gehele leven al woonachtig in Groesbeek. Hij woont al jaren samen met Kim en geniet volop van zoontje Melle. Hij werkt als Hoofd Administratie/P&O bij een installatiebedrijf in Druten en hij is sinds 2017 actief voor de Groesbeekse Volkspartij. In het verenigingsleven is Ruud actief als sporter en als vrijwilliger. "De gemeente Berg en Dal moet plezierig zijn en blijven om in te wonen, werken en recreëren. Om hier in mee te kunnen denken is een mooie taak!"


5.Rob Bekers (1967)


Rob is getrouwd en vader van twee kinderen en hij zit al 15 jaar in de gemeenteraad van Groesbeek en later Berg en Dal. Ook is hij actief als voorzitter van de carrousel-vergadering van de gemeente. Rob is actief in verschillende bestuursfuncties in het verenigingsleven en als presentator en redacteur bij Omroep Berg en Dal. In het dagelijks leven is hij Finance manager bij een bedrijf in de medische hulpmiddelen en chirurgische techniek in Son en Breugel.

“We staan als lokale partij dicht bij onze inwoners en daarom zijn we in staat om de lokale uitdagingen voortvarend aan te pakken”, aldus Rob.


6.Christel Arts (1979)


Christel is altijd geïnteresseerd geweest in wat er binnen de gemeente Berg en Dal allemaal gebeurt op politiek gebied. Ze wil meedenken over onderwerpen die belangrijk zijn voor inwoners van de gemeente, zoals welzijn, voorzieningen en zorg. Christel werkt al geruime tijd in de zorg als Staffunctionaris Kwaliteit en Veiligheid en neemt deze kennis mee in haar politieke loopbaan. Ze zet zich graag in voor de lokale gemeenschap zodat de kwaliteit van leven binnen de gemeente optimaal blijft.


7.Sjaak Thijssen (1954)


Sjaak is getrouwd en vader van drie kinderen, inmiddels grootvader van de eerste kleindochter en hij woont op De Horst. Na 27 jaar wethouderschap doet Sjaak een stapje terug. "In al die jaren heb ik mogen meewerken aan de totstandkoming van een nieuw centrum in Groesbeek, de vernieuwing van grote delen van de wijk Stekkenberg en verschillende andere nieuwbouwprojecten", aldus Sjaak. De afgelopen drie jaar was hij als wethouder verantwoordelijk voor alle taken op het gebied van de zorg aan onze inwoners. Sjaak wil met zijn jarenlange bestuurlijke ervaring en achtergrondkennis ook de komende jaren de Groesbeekse Volkspartij van dienst zijn.8.   Hogan Kersten

9.   Gerrit Nillessen

10. Peter de Jong

11. Harm Hubers

12. Ida Ostendorp

13. Anne Janssen

14. Theo Hermsen

15. Henk van Rensen

16. Gerard Vissers

17. Hans Kokke

18. Martin van Leur

19. Marian Derksen-Smets

20. Piet Janssen

21. Tonny Kouws

22. Thijs Bekers

23. Hennie Cillessen

24. Jan Kosman

25. Hennie Verbeeten

26. Theo Derks

27. Cor Janssen

28. Bets Hendriks-Janssen

29. Gerrit Wijnhoven

30. Jan Vissers

31. Piet Janssen

32. Wim Rensen

33. Peter Farla van Lierop